Despre

Citim, invatam, ne jucam – Booklandia .ro

Suntem Bianca Si Mihai, parinti pasionati de carti si de lectura. Odata cu venirea pe lume a baietelului nostru Tobias, am devenit si mai pasionati de carti, in special carti pentru copii. Fiind o familie mixta, ii citim copilului in limba materna, limba slovaca, dar si in romana, engleza, germana.

Atunci cand cautam carti, accesam diferite pagini din strainatate de unde ne achizitionam carti dar nu numai. Mai apelam si la rude si prieteni care ne cumparau carti mai deosebite, care nu sunt usor de gasit in Romania, unele fiind chiar absente pe piata din Romania.

Intr-o dimineata, asteptand coletul de carti din strainatate, baietelul nostru a devenit nerabdator sa soseasca cartile si asteptam amandoi sa vina cat mai repede, urmarind din geam daca a ajuns curierul. Odata ajuns coletul, am deschis cutia si am observat bucuria din ochii baietelului cand a vazut cartile minunate. Atunci s-a nascut ideea de a construi un loc special, in care sa aducem bucurie pe hartie, punand la dispozitia copiilor. parintilor, dar nu numai, carti deosebite in cat mai multe limbi. Ne dorim ca prin intermediul acestei librarii online sa venim in sprijinul altor parinti pasionati de lectura.

Este o librarie care se pliaza perfect nevoilor famiilor mixte din Romania, raspunde nevoilor copiilor bilingvi, incurajeaza dezvoltarea lingvistica a copiilor, inca de la varste fragede. Pe langa carti, ne propunem sa oferim carti si caiete de activitati, puzzle-uri, carti de colorat, jucarii educative deosebite. Pe termen lung ne propunem sa oferim o paleta cat mai colorata lingvistic si educational. Colaboram cu edituri din Romania si din strainatate si ne dorim sa extindem treptat colaborarea aceasta oferind multa bucurie copiilor si familiilor acestora. Va asteptam pe taramul de poveste al cartilor deosebite si al uneltelor educationale.

llibraria booklandia

We’ve evolved from a small bookshop to a bigger community and we’ve gone digital.

There is a chance to have a cup of coffee or tea, or during the summer, a glass of lemonade or ice tea and a kolache, an English dessert roll that is common here in New York. We also have other snacks.

In addition, we host a series of programs called A Conversation With in which we host speakers with a wide range of interests and expertise. They take the form of lectures, readings, musical events and gatherings for social occasions. We also feature the work of regional artists in the store on a regular basis.

Parteneri

Edituri cu care colaborăm