Năsturel Don Freeman

33.00lei

1 în stoc

Descriere

Sunt pe lume poveşti de aventuri care te plimbă în junglă, peste mări şi ţări, pe sub pământ şi chiar prin cer, în nori. Mai sunt poveşti de adormit copiii care te plimbă încă şi mai departe, prin lumea viselor, în noapte. Poveşti fantastice sau amuzante, cu eroi frumoşi şi puşi pe vitejii sau dimpotrivă, năzdrăvani şi puşi pe şotii. Poveşti cu ciorăpei sau cu pantaloni scurţi, poveşti cu dantele sau pistoale, poveşti cu aromă de parfum sau praf de puşcă, poveşti care gâdilă sau muşcă, poveşti pentru copiii cuminţi şi poveşti pentru cei care nu ascultă de părinţi.

Ei bine, „Năsturel” este o poveste dintre cele rare, din cele care poartă numele de poveşti de suflet. O poveste care nu te poartă foarte departe, nici mai sus, nici mai jos, decât acolo, ascuns, înlăuntru, aproape, într-un loc uitat în zilele noastre în care se pune preţ doar pe ce costă scump. Un loc unde, odată intrat, descoperi că ai nevoie de atât de puţin ca să fii fericit! Ai nevoie de prietenie, de prietenie adevărată, şi mai ales de dragoste, să o primeşti… Cu condiţia să fii tu primul care o dăruieşti!

Informații suplimentare

Dimensiuni 26 × 24 cm
Autori

Don Freeman

Colectie

Editură

Limba

Nr pagini

36

Temă

, ,

2 recenzii pentru Năsturel Don Freeman

 1. Oana C.

  L-am cunoscut pe Nasturel acum 4 ani. A fost de la inceput asezat pe raftul personajelor/cartilor iubite, inca ii citim povestea cu entuziasm.
  Recomand si “Buzunarul lui Nasturel” , o alta aventura frumoasa

  • LibBookA

   Într-adevăr o carte mult iubită de cei mici

 2. Zoe

  Povestea lui Nasturel este copilăria în adevărata ei inocenta. Copii se îndrăgostesc de jucării și nu neapărat de jucăriile alese de părinți. Ei nu și dau seama (asemeni lui Nasturel) ca le lipsește ceva material pana noi, adulții nu le spunem asta. Pentru ei iubirea nu sta într un nasture pus la locul lui sau unul lipsa.

Adaugă o recenzie