Lupul cel Mare și Lupul cel Mic. Nadine Brun-Cosme

Pentru mulți copii este dificil uneori să iasă din mediul sigur și cunoscut cu care s-au obișnuit și să interacționeze cu alții. Oare ce vor face și ce vor spune ceilalți copii? Dacă se va întâmpla ceva rău sau neplăcut când vom încerca să-i cunoaștem? Teama și nesiguranța sunt firești. Alteori, poate că pur și simplu nu știm cum să ne apropiem de ceilalți, deși ne dorim foarte mult acest lucru. Dar nimeni nu vrea să fie singur, toți avem nevoie de prieteni pentru a fi fericiți.

 

35.00lei

Descriere

Lupul cel Mare locuia dintotdeauna acolo singur, sub copacul său din vârful dealului. Dar într-o zi apăru Lupul cel Mic. Venea de departe. De-atât de departe încât la început Lupul cel Mare nu văzu decât un punct. Lupul cel Mic se apropia tot mai mult. Lupul cel Mare se temu dintr-odată ca nu cumva să fie mai mare decât el.

(traducere de Lavinia Braniște)

Informații suplimentare

Dimensiuni 24 × 30 cm
Autori

Nadine Brun-Cosme

Colectie

Editură

Limba

Nr pagini

32

Temă

Vârstă

,

1 recenzie pentru Lupul cel Mare și Lupul cel Mic. Nadine Brun-Cosme

  1. Zoe

    Cea mai simpla carte despre prietenie. Despre prietenia aia care nu are nevoie de vorba multe, de fapte mărețe sau de alte obiecte costisitoare. Pentru mine e cartea ce poate fi perfect adaptata pentru relația dintre frați. As zice ca reprezinta povestea Prieteniei Pure!

Adaugă o recenzie