Desenează artistic cu degetele! Marion Deuchars

SKU: FRO86692 Categorii: , ,

75.00lei

4 în stoc

Descriere

Desenează artistic cu degetele și uimește-te de creaturile minunate care rămân pe hârtie: păsări, reni, tigri sau… extraterești. Imprimă forme artistice cu obiecte neobișnuite din casă: capace, legume sau hârtie. Degetele tale sunt nu doar instrumente de scris sau scotocit, ci și unelte artistice!

Cartea de activități a artistei britanice Marion Deuchars face parte dintr-o serie de titluri dedicate marii arte pe înțelesul celor mici. Copiii învață cu corpul, iar experiențele senzoriale sunt cruciale în copilărie. Alege pentru el activități artistice care să-i satisfacă nevoia de a cunoaște prin simțuri, dar care să-l și educe, punându-l într-un prim contact cu artiști celebri și tehnicile lor artistice.

Despre autoare

Marion Deuchars este o ilustratoare britanică distinsă cu numeroase premii. S-a ocupat de proiecte grafice din cele mai diverse, de la coperte de carte realizate pentru prestigioasa editură americană Penguin până la o serie de timbre poștale britanice dedicate lui Shakespeare.

Artista a conceput numeroase cărți de activități artistice pentru copii, toate marcate de imaginația sa artistică și de plăcerea jocului cu creioane, vopsele, tuș sau pensulă. „Desenează artistic cu degetele!” este dedicată jocului cu amprente.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Desenează artistic cu degetele! Marion Deuchars”