Cum funcționează? Aparatele și instalațiile din casă

O introducere unică în lumea tehnologiei pornind de la aparatele și instalațiile găsite în majoritatea locuințelor și utilizate în fiecare zi, încurajând copiii să se uite în jurul lor și să vadă ce rol joacă tehnologia în viața lor.

SKU: CSA71357 Categorie: Etichete: , ,

69.00lei

2 în stoc

Descriere

Cât de mult timp ar consuma activitățile noastre zilnice din gospodărie fără ajutorul tehnologiei! În această carte, aparatele și instalațiile din casă sunt explicate clar și în detaliu. Primele pagini prezintă informații de bază despre electricitate, apă, încălzire, răcire și telefon – adică despre acele elemente care ne asigură un nivel înalt de trai. Lucrurile devin și mai interesante în bucătărie și baie, deoarece aceste încăperi abundă de exemple de tehnologie.

Cum ajunge apa în chiuvetă? Ce se întâmplă când tragi apa la toaletă? Cum funcționează o mașină de spălat? Poate să gândească singură? Dar mașina de spălat vase sau aragazul? Ce toarce sau bâzâie în bucătărie? Ferestrele le permit copiilor să priveasă în interiorul mașinii de spălat haine,  al frigiderului, uscătorului de păr, aspiratorului sau al altor aparate din casă.

Informații suplimentare

Autori

Doris Rubel

Editură

Colectie

Limba

Vârstă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cum funcționează? Aparatele și instalațiile din casă”