Out of stock

Comunicarea nonviolentă. Un limbaj al vieții

SKU: PNT05131 Categorii: , Etichete: ,

29.90lei

Stoc epuizat

Descriere

În cartea de faţă, Marshall Rosenberg ne arată cum să trecem dincolo de suprafaţă şi să vedem ceea ce este viu şi vital în noi şi cum toate acţiunile noastre au la bază nevoi universal umane. Când ne înţelegem şi ne recunoaştem nevoile, creăm o bază comună pentru o relaţie mai armonioasă – o conectare mai profundă cu ceilalţi şi cu noi înşine. Alăturăte miilor de oameni din lumea întreagă care şi-au îmbunătăţit relaţiile şi calitatea vieţii cu ajutorul acestui proces simplu, dar atât de transformator.

Comunicarea Nonviolentă te ajută să:
• te eliberezi de efectele experienţelor din trecut şi ale condiţionării culturale
• renunţi la tiparele de gândire care duc la certuri, furie şi de pri mare • rezolvi conflictele pe cale paşnică, indiferent de natura lor
• creezi structuri sociale în care nevoile tuturor să poată fi împlinite
• dezvolţi relaţii bazate pe respect reciproc, compasiune şi cooperare

MARSHALL B. ROSENBERG este fondatorul şi directorul de Servicii Educaţionale al Center for Nonviolent Communication (CNVC), organizaţie internaţională de promovare a păcii. Este, de asemenea, autorul cărţii Speak Peace in a World of Con fl ict. Marshall Rosenberg a folosit pentru prima oară CNV în anii ’60, în proiecte de integrare şcolară finanţate de statul american, rolul lui fiind acela de a susţine programe de training în comunicare şi mediere. A fondat Center for Nonviolent Communication (www.cnvc.org) în anul 1984. Organizaţia are astăzi peste 200 de traineri în 35 de ţări din lumea întreagă.

Informații suplimentare

Autori

Marshal B. Rosenberg

Editură

Limba

Nr pagini

272

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Comunicarea nonviolentă. Un limbaj al vieții”